Enkel Montering

FORTELOCK

 

Fortelock - løstliggende PVC fliser. FlexiGulv fokuserer på variantene Industry, Light, XL og Invisible. Fortelock-systemet består av gjensidig låsbare fliser laget av 100% PVC. Kan legges på nye og eksisterende underlag av ulik kvalitet. Flisene er laget av injeksjon i Tsjekkia ved å bruke moderne, energisparende sprøytestøpepressede materialer som gir flisene høy slitestyrke, kjemisk motstand og langsiktig stabilitet. Produktene har mange anvendelsesområder og er enkle å montere, Flisene er på baksiden utstyrt med et unikt dreneringssystem som forhindrer problemer med underlagsfuktighet og dannelse av muggsopp. Produktene er miljøvennlige, demonterbare, transportable og lette å reparere og eventuelt bytte ut enkeltfliser.

Fortelock Industry - pålitelige PVC fliser med høy kvalitet. De blir spesielt verdsatt i områder med stor belastning og konstant operasjon. 

Bruksområder Industry:

Dette gulvet er spesielt egnet i industrien, produksjonsarealer, fabrikker, lager, hangarer, distribusjonssentre, brannstasjoner, messeområder og andre kommersielle arenaer.

Fortelock Light - Ikke like sterke som Industry, men fortsatt svært motstandsdyktige PVC fliser. Disse flisene er godt egnet i rom som kjellere, tekniske lokaler eller i garasjen.

Bruksområder Light:

Dette gulvet er spesielt egnet i garasjer, bilverksteder, kjellere, fitness og treningssenter, messer og stands, kontorer, butikker etc 


NYHET!

Fortelock XL - Storformatfliser har vunnet popularitet over hele verden de siste årene. FORTELOCK har derfor laget en flis for deg med et overflateareal som er 64% større per enhet enn INDUSTRY. Å bruke XL-fliser er allsidig. Flisene er bra for gulv i kjelleren, garasjen og verkstedet eller for offentlige rom og i butikker med moderat trafikk. Du kan velge mellom en standard fargepalett med de samme tekniske parametrene. Alle XL-fliser kan også brukes som veggfliser og beskytter dermed delene ved siden av gulvet. 

Egenskaper XL:

 • Færre skjøter og raskere montering - 2,5 fliser i 1 m2 
 • En original overflate som skaper en optisk etterglød på gulvet. 
 • Ingen behov for liming eller fiksering 
 • Enklere vedlikehold 
 • Motstandsdyktig PVC - homogen

Fortelock Invisible - Det nye Fortelock Invisible PVC-gulvet ble designet for å oppfylle de mest anstrengende kravene til enhver bruker. Du kan velge disse homogene fliser med skjulte låser for kommersielt og privat bruk. Under utviklingen av gulvet ble det spesielt tatt hensyn til effektiv og praktisk bruk med enkel installasjon. Materialets høye motstand mot bærende belastning, en antiskli overflate, perfekt system med låser som holder flisene godt sammen, kjemisk motstand, en spesialdesignet slitebane som gjør rengjøringen enkel, og sist men ikke minst, et luftstrømsystem av kanaler som forhindrer at vann holdes under gulvet og holder det ventilert. Dette er bare noen få av fordelene du kan forvente deg etter å ha installert Fortelock Invisible PVC-gulvfliser.

Hvorfor velge Invisible:

 • Enkel installasjon
 • Enkelt vedlikehold og rengjøring
 • Ingen behov for å lime flisene
 • Individuelle deler kan byttes ut eller hele gulvet flyttes
 • Utmerket holdbarhet og sklisikre egenskaper
 • System av kanaler for å holde gulvet ventilert