AMBIENTE & CONTRACT SERIEN

 


AMBIENTE kolleksjonen består av et luksuriøst utvalg av vinylplanker i treutførelser. Ambiente produktet er produsert av høykvalitetsmaterialer inkludert et høyoppløselig (HD) filmavtrykk som gir produktene et eksklusivt og realistisk utseende. Ambiente kolleksjonen består av 24 farger, som er ideelle for kommersielle bruksområder som butikker, restauranter, omsorgssentre og kontorer. Lim-ned treutførelsene er tilgjengelige i størrelsen 1219,2 x 177,8 mm. Våre gulv er av høyeste kvalitet og har et PU-belegg. Produktet har et topplag på 0,55 mm og en total tykkelse på ikke mindre enn 3 mm!,

Ambiente-Uniq kolleksjonen består av et luksuriøst utvalg av vinylplanker i treutførelse og fliser i steindesign. Uniq-produktet er produsert av materialer av høy kvalitet inkludert et høyoppløselig (HD) filmtrykk som gir produktene et eksklusivt og realistisk utseende. Uniq-kolleksjonen består av 11 farger, som er ideelle for kommersielle bruksområder som butikker, catering, omsorgssentre og kontorer. Lim-ned tre- og steinkonstruksjonene er tilgjengelige i dimensjonene 457,2 x 101,6 mm og 1505 x 235 mm planker eller 914,4 x 457,2 mm fliser. Våre gulv er av høyeste kvalitet og har et PU-belegg. Uniq har et topplag på 0,55 mm og en total tykkelse på ikke mindre enn 3 mm!

Contract-Click kolleksjonen består av et luksuriøst utvalg av stive komposittkjerne PVC-planker og fliser. Klikksystemet og den nye forbedrede konstruksjonen gjør denne kolleksjonen spesielt egnet for renoveringer fordi den er enkel og rask å installere direkte på nesten hvilket som helst undergulv. Ultimate Rigid PVC-kolleksjonen gir ikke bare interiøret en fin base, men absorberer mye lyd takket være den innebygde akustiske baksiden og er støt og vanntett.

Contract-Lock kolleksjonen består av et luksuriøst utvalg av løse fliser på vinyl. Flisene har en unik puslespillformet størrelse 45,72 x 45,72 cm og er spesialdesignet for løs montering. Flisene er ekstremt stabile og den sterke puslespillforbindelsen er ideell for en limfri installasjon i områder der mange mennesker ferdes. Flisene er enkle og raske å legge, men også enkle å fjerne og flytte. De er derfor ikke bare veldig brukervennlige, men også veldig holdbare.

Contract-SL er en vakker samling av heterogene vinylfliser og planker av høy kvalitet med et patentert antislip-underlag. Contract-SL produktet krever ikke permanent lim og kan installeres over eksisterende harde gulv. Dette produktet er også ideelt for forhøyede gulv og kan allerede installeres i et gulv med et fuktighetsinnhold på opptil 8%. Produktet er enkelt å installere takket være den patenterte antiskli-baksiden. Dette sparer tid og ekstra kostnader. Siden det er et løst legge produkt, kan flisene og plankene gjenbrukes. Contract-SL-produktet med et 0,7 mm slitasjelag og en total tykkelse på 5 mm er ideelt for intensivt bruk. Contract-SL-produktene er forsterket med et glassfiberlag og er markedsledende på styrke, holdbarhet og kvalitet.

Nyheter!

Denim er farget med indigo. Denimstoffene brukes som overflatemateriale for vinylfliser. Friksjon, som å gå, endrer fargen på denimoverflaten. Flisens totale tykkelse er 5 mm, noe som gjør den ideell å kombinere med Contract-SL. Se video under "Galleri" lenger ned på denne siden.

Elegance kolleksjonen består av et luksuriøst utvalg av vevde vinyl planker. Plankene har størrelse 1000mm x 250mm med 3mm tykkelse. Elegance kommer i 10 forskjellige design.


Denim